Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle nazar boncuğu katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı içi veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına Yangın Kapısı göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa bileğustalıkmektedir. Peklik, hizmet ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın ve ivedili perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu düzen temelı modellerde normal kapı koluna kabil. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hâlet kişi kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özellikle duygulu ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page